Hovslageri i skafferiet

2007 gick jag en komprimerad  grundutbildning med teori där, verkning, skoning mm ingick. Allt Sedan dess har jag av skaffat mig ytterliggare kunskap hela tiden.

I och med att Daniella har och har haft mycket unghästar som skulle ha skor för första gången så har det också blivit en hel del unghästskoning. 

Nya kunder välkomna!
I dagsläget har plats för några nya kunder i Östergötland. Jag utgår från Linköping.

Varför skor jag?
Det började en gång med att se till att barnens hästar/ponnier skulle ha de bästa förutsättningarna inför tävlingar och träningar. Det var ju inte det lättaste att ordna hovslagare som kunde komma till oss både nu och då, utan det bästa var att ordna med det själv. Sagt och gjort, sedan dess har intresset ökat och jag tycker det är en bra avslutning på en dag då jag kunnat hjälpa någon annan med bra hovvård.

Liten skala
Jag skor i liten skala, alltså inte så många kunder och jag vill ha möjligheten att ta bra hand om de kunder jag har. Även om jag alltid försöker att få alla skor att sitta kvar så spelar förstås vädret och hage stor roll. Tappskor får vi alla ibland!
Då vill jag fort kunna vara behjälplig, jag förstår vikten av att snabbt få på skon igen. Jag ser till individen och det får ta den tid varje häst behöver.

Varmt välkomna att höra av er!
Leffan Hansson

Priser (enkel resa 6 mil ingår i priset)
Jag utgår från Linköping.

Helskoning (inkl standardsko) 1200 kr inkl. 25%moms
Halvskoning (inkl verkning 2 hovar och standardsko) 900 kr inkl. 25% moms
Verkning av 4 hovar 600 kr inkl. 25% moms
Tappsko (egna kunder) 200 kr inkl. 25% moms
Tappsko (ej egna kunder) 400 kr inkl. 25% moms

Pristillägg
Täckande sulor 250 kr/par
Snösulor 160 kr/par

Förfrågan & Bokning
leffanekebo@gmail.com
Telefon från kl 17.00
0734-18 52 63
Innehar F skattsedel.